AJANTASAINEN TALOUSHALLINTOPALVELU ASIANTUNTEMUKSELLA

Yhdessä eteenpäin

Meiltä saat ammattitaitoisen taloushallintopalvelun, et pelkästään lakisääteisiä velvoitteita, vaan tehokkaan kumppanin sparraamaan talousasioissa ja tuottamaan ajantasaista taloustietoa liiketoiminnan tueksi.

Työkaluiksi olemme valinneet parhaat modernit sähköisen taloushallinnon ohjelmistot. Automatisoidut prosessit ja reaaliaikainen taloushallinto ovat meille arkipäivää.

Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Kiitos sähköinen taloushallinto!

Kirjanpito

 

Sähköinen taloushallinto

Sähköiset taloushallinnon palvelumme toimivat paperittomasti internet-yhteyden kautta pilvipalveluna. Tuotamme palvelun markkinoiden parhailla ja suosituimmilla järjestelmillä. Saat kaikki yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon osa-alueet yhden käyttöliittymän alta. Tehostamme yrityksesi taloushallintoa automatisoiden ja nopeuttaen aikaa vieviä prosesseja. Kirjanpitäjän aika ei kulu enää paperilaskujen tallentamiseen.

Kuukausikirjanpito

Kirjanpito on harvemmin yrityksen ydinosaamista, jolloin se sitoo liiketoiminnan kannalta ensisijaisen tärkeitä resursseja vääriin asioihin. Se kannattaakin hoitaa ulkoistettuna palveluna taloushallinnon asiantuntijalla, joka seuraa työkseen alan muutoksia ja lainsäädäntöä. Yhdessä suunnitelluilla toimintamalleilla saadaan taloushallinnon tuottama vaiva minimoitua. Näin kirjanpito hoituu aina ajallaan ja oikein. Samalla saat käyttöösi ja avuksesi parhaat ja modernit työkalut. Hoidamme niin pienyrittäjän kuin suuryritysten kirjanpidon yrityksen koosta ja yhtiömuodosta riippumatta.

Ajantasaiset kuukausiraportit

Hoidamme rutiinit ja velvollisuudet puolestasi ja varmistamme, että sinulla on aina ajantasaista ja tarpeisiisi vastaavaa tietoa yrityksesi taloudesta. Taloushallinnon ohjelmistostasi kautta saat tietoa taloudestasi silloin kun tarvitset. Voit esimerkiksi ottaa ajantasaisen tuloslaskelman esiin ja porautua lukujen taakse kirjaus- ja laskutasolle asti vaikka laiturin nokassa tai hallituksen kokouksessa. Kirjanpito tehdään suoriteperusteisena, mikä yhdistettynä kuukausijaksotuksiin, kuukausipoistoihin ja varastokirjauksiin tarkoittaa mahdollisimman ajantasaista tietoa yrityksen todellisesta taloustilanteesta.

Tilinpäätökset

Kuukausikirjanpito tehdään jo lähes tilinpäätöstasoisena, mutta varsinainen tilinpäätös tehdään vielä tilikauden päättymisen jälkeen. Tilinpäätös tehdään asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa heti tilikauden päättymisen jälkeen tai viimeistään 4 kuukauden kuluttua tilikauden päättymisestä. Veroilmoituksen lähettämisen yhteydessä tilinpäätös myös rekisteröidään kaupparekisteriin. Tilinpäätöksen saa perinteisenä paperisena tai kokonaan sähköisessä muodossa.

Veroilmoitukset

Veroilmoitus tehdään yhtiömuodosta ja ilmoittamisaikataulusta riippumatta ajallaan. Veroilmoituksessa otetaan huomioon mahdolliset kirjanpidon ja veroilmoituksen erot.

Päivittäinen taloustuki

Talousasioihin liittyen voit olla koska tahansa yhteydessä kirjanpitäjääsi. Päivittäinen tuki ei näy laskullasi, vaan vasta erityisestä aikaa ja selvittelyä vaativasta konsultoinnista laskutetaan. Tilitoimiston ja yrityksen välillä pidetään säännöllisesti yhteyttä.

Palkanlaskenta

 

Kuukausi- ja tuntipalkkojen laskenta

Palkanlaskenta on tärkeä osa yrityksen taloushallintoa ja se on myös tärkeä asia työntekijälle. Tämän takia oikein lasketut palkat ovat ehdottoman tärkeitä. Palkanlaskenta tehdään tietysti lakien sekä palkansaajan työsopimuksen ja mahdollisen työehtosopimuksen mukaisesti.  Myös palkanlaskennassa asiakasyrityksen ja tilitoimiston välillä heti alussa sovitut toimintatavat ovat ensisijaisen tärkeitä.

TES-tulkinta

Eri työehtosopimusten tulkinta erilaisissa palkanlaskennan ja työsuhteen tilanteissa.

Kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset

Vuosi-ilmoitukset tehdään heti edellisen kalenterivuoden päätyttyä alkuvuodesta sekä Verohallintoon että vakuutusyhtiöihin. Tyel-ilmoittamisessa suosittelemme kuukausi-ilmoittamista, jotta kulut saadaan oikean määräisinä heti myös kirjanpitoon.

Matka- ja kululaskut

Matka- ja kululaskut voi tehdä kätevästi taloushallinnon ohjelmassa kootusti tai vaikka palkansaaja itse tarkoitukseen rajatuilla käyttöoikeuksilla.

Palkkaraportit

Erilaiset palkkaraportit saadaan esimerkiksi työntekijä- tai ajanjakso-kohtaisesti.

Laskutus ja myyntireskontra

 

Myyntilaskujen käsittely

Sähköisen ohjelmiston avulla voit tehdä laskutuksen missä ja milloin vain, ajasta ja paikasta riippumatta! Lisää laskulle vain laskutustiedot ja lähetä lasku asiakkaalle nappia painamalla. Laskujen lähetys onnistuu verkkolaskuna, sähköpostilla tai postitse.

Myyntireskontra

Pystyt helposti seuraamaan laskutuksen tilannetta ja erääntyviä myyntejä

Ostoreskontra ja maksuliikenne

 

Ostolaskujen käsittely

Sähköisen ohjelmiston avulla voit vastaanottaa laskut verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai ihan postitse ja silti suoraan skannattuna ohjelmistoon. Voit halutessasi myös itse syöttää laskuja ohjelmistoon. Ostolaskujen tarkastus ja hyväksyntä on käytössäsi.

Maksuliikenne

Laskujen maksaminen onnistuu suoraan ohjelmistosta, etkä välttämättä tarvitse enää verkkopankkia. Tiliotteet tulevat sähköisessä muodossa ohjelmistoon päivittäin.

Taloushallinnon konsultointi

 

Verosuunnittelu- ja neuvonta

Autamme yritystäsi verosuunnittelussa lakien sallimissa rajoissa. Laskemme myös esimerkiksi kannattaako yrityksestä nostaa mielummin palkkaa vai osinkoa.

Sisäinen laskenta

Tuotamme palvelut ja raportoinnin myös sisäisen laskennan tarpeisiin. Tarvittaessa teemme erilaisia laskelmia tarpeesi mukaan esimerkiksi kustannuspaikkakohtaisesti tai investointia suunniteltaessa.

Tilinpäätössuunnittelu

Ennen tilinpäätöksen tekemistä yrityksen vastaavien henkilöiden kanssa käydään keskustelu tilinpäätökseen liittyen. Tilinpäätössuunnittelu tehdään aina yrityskohtaisesti ja yhtiömuodosta riippumatta.

Budjetointi

Autamme yrityksen tulevaisuuden ennustamisessa ja budjetin tekemisessä. Budjetointi tehdään yhdessä yrityksen kanssa, koska yrityksessä on aina parempi tieto tulevaisuuden tapahtumista.

Konsernilaskenta

 

Konsernilaskenta

Teemme tarvittaessa kuukausikohtaiset konserniyhdistelyt ja -eliminoinnit. Laskennan tehostamiseksi käytämme nykyaikaisia konsernilaskentaa varten kehitettyjä työkaluja.

Konsernitilinpäätökset

Myös konsernitilinpäätökset teemme käyttäen konsernilaskentaa varten kehitettyjä työkaluja.

Ohjelmistot

 

Sähköinen taloushallinto

Sähköiset taloushallinnon palvelumme toimivat paperittomasti internet-yhteyden kautta pilvipalveluna. Tuotamme palvelun markkinoiden parhailla ja suosituimmilla järjestelmillä. Saat kaikki yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon osa-alueet yhden käyttöliittymän alta. Tehostamme yrityksesi taloushallintoa automatisoiden ja nopeuttaen aikaa vieviä prosesseja. Kirjanpitäjän aika ei kulu enää paperilaskujen tallentamiseen.

Perinteinen kirjanpito

Suosittelemme siirtymään sähköiseen taloushallintoon, mutta teemme tarvittaessa myös perinteistä ”paperikirjanpitoa”.

Yrityksen perustaminen

 

Yrityksen perustaminen

Autamme tarvittaessa uusia yrittäjiä yrityksen perustamisprosessissa.
t

Haluatko lisää tietoa palveluistamme?