EDIT 26.1.2020: Taloushallinnon ammattilainen on löytynyt. Jos kuitenkin kiinnostuit työskentelystä Talousvaaka Oy:ssä, niin ota rohkeasti yhteyttä! Tarvitsemme tulevaisuudessa lisää taloushallinnon osaajia.

Nyt on aika etsiä lisää taloushallinnon osaamista tasapainottelemaan mielenkiintoiseen ja kehittyvään taloushallinnon maailmaan! Hakusessa on asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, jonka tärkeimpänä tehtävänä on tuntea asiakkaat ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti, sekä yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaiset vastaan tulevat haasteet. Pääset myös laskemaan hieman palkkoja (halutessasi tietysti enemmänkin). Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri tilanteissa.

Olet oikeinkin sopiva tehtävään, mikäli sinulla on jo kokemusta taloushallinnon parissa työskentelystä, mutta tärkeämpää on, että sinulla on ennen kaikkea halua sekä intoa kehittyä omassa työssäsi. Olet ehkä jo oivaltanut, mistä kirjanpidon tekemisessä on kyse tai olet ainakin oivaltamisen partaalla. Odotamme uudelta työkaveriltamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta sekä työkavereita että asiakkaita kohtaan. Ala on väkisinkin asiapitoinen, mutta työnteon ei tarvitse koko ajan olla niin vakavaa.

Tarjoamme sinulle pienen ja jatkuvasti kehittyvän organisaation mahdollisuudet ja edut sekä alan parhaat työvälineet. Sinulla on hyvä tilaisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen mielekkääseen tekemiseen. Haluamme luoda motivoivan työympäristön, niin että kivet eivät ole kengissä turhaan puristamassa. Huolehdimme sinun hyvinvoinnistasi ja autamme ammatillisessa kehittymisessä. Työpaikka sijaitsee Sastamalassa, mutta tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön, joten asuminen muualla ei ole ongelma. Meillä pääset kehittämään yrityksestä sellaista taloushallinnon työpaikkaa, jossa itse viihdyt ja, jossa muutkin viihtyvät.

Jos tämä herätti mielenkiintosi, niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimella numeroon 050 3098 442.